Exclusieve tijd voor jezelf?

Je goed in je vel voelen begint met meer tijd voor jezelf. Daarom bieden wij jou een lifestyle gym experience aan. Circuittraining, fitness én wellness in een luxueus kader. Exclusieve me-time waarbij zowel inspanning als ontspanning centraal staat.

Discover our concept

Where to find us

Mooze Sint-truiden is 7/7 geopend, 
van 6u – 24u.

Tiensesteenweg 168, Sint-Truiden
011 49 49 40
sinttruiden@moozegym.be

Contact us
Meet the coaches

Christophe

is een gewezen meervoudig tenniskampioen en vandaag een eeuwig enthousiaste en sympathieke Mooze-coach. Hij belichaamt de typische levensgenieter die zowel lichaam als geest onderhoudt door middel van sport. Christophe houdt zich voornamelijk bezig met de ontvangst van nieuwe leden, en hij is dan ook vaak de eerste persoon die je welkom heet in een van onze clubs.

Jamie

is een sympathieke Nederlander die naast NASM certified personal trainer, Mooze-coach & kersvers vader ook beginnend triatleet is. Sport en gedrevenheid vormen dan ook de rode draad in het leven van deze immer goedlachse coach.

Kobe

is een door fitness gepassioneerde LO-leerkracht, die zich buiten Mooze het beste thuis voelt op een voetbalveld. Zijn passie voor fitness zet hij om in professionele begeleiding. Kobe slaagt er dan ook steeds in om iedereen zodanig te motiveren, dat fitness uiteindelijk een comfortzone wordt.

Tom

is een echte doorzetter in wiens leven sport en beweging altijd centraal hebben gestaan. Hij is dan ook zelf zeer actief in de fitness, maar is daarnaast ook altijd te vinden voor een stevige match padel. Als Mooze-coach en personal trainer motiveert Tom je graag met zijn uitgebreide kennis over voeding en beweging.

Stress? Een drukke job
of gezinsleven? Ben jij toe
aan tijd voor jezelf?

Test het hier

Ontdek ons laatste lifestyle nieuws.