Op zoek naar meer tijd voor jezelf? Wij delen graag enkele van onze tips die jou op weg zetten naar meer Me-Time.

Download Mooze Manual

Bij Mooze vinden wij dat iedereen het recht heeft om zich goed in zijn vel te voelen. En dat begint met tijd voor jezelf.

Daarom bieden wij jou een lifestyle gym experience aan. Fitness, bootcamp en wellness in een luxueus kader. De perfecte setting om jouw batterijen weer op te laden. De ideale mix tussen inspanning en ontspanning die je fitter en energieker maakt.

Of je je nu wilt uitleven in onze fitness of tot rust wilt komen met een koffietje: jij kiest helemaal zelf waar jij zin in hebt. Net daarom zijn wij alle dagen open van 6u tot 24. Zodat jij kan inspannen en ontspannen op het moment dat jij daar nood aan hebt.

Where to find us

Mooze: dat zijn vier verschillende lifestyle gyms waar je terecht kan voor jouw ideale mix tussen inspanning en ontspanning.

Meet the Team

Bij Mooze sta je er niet alleen voor. Integendeel. Ons team van coaches staat steeds met heel wat enthousiasme voor je klaar. Samen gaan we na wat jouw persoonlijke motivatie is, waarna wij je steeds opnieuw motiveren, begeleiden en opvolgen. Zodat je je op een veilige en gezonde manier goed in je vel voelt.

  • Hasselt
  • Houthalen
  • Mol
  • Sint-truiden

Patricia

Mirabella

Coach Mol

Sebastiaan

Coach Hasselt

Pieter-Jan

Kobe

Sofie

Coach Mol

Christien

Coach Hasselt

Enza

Christophe

Tom

Ahmed

Daan

Coach Mol