Verzeker jezelf van een snelle start in onze nieuwste club in Dendermonde.

Op zoek naar meer tijd voor jezelf? Wij delen graag enkele van onze tips die jou op weg zetten naar meer Me-Time.

Download de Mooze Manual

Bij Mooze vinden wij dat iedereen het recht heeft om zich goed in zijn vel te voelen. En dat begint met tijd voor jezelf. Tijd om jezelf op te laden en gericht te werken aan een gezonde levensstijl.

Daarom bieden wij jou een lifestyle gym experience aan. Fitness, small group training, voedingsadvies en wellness in een luxueus kader. Het is de ideale combinatie om gericht te werken aan je gezondheid. Met actieve coaching, kwalitatieve materialen en persoonlijke opvolging. Niet alleen in de club, maar ook thuis. Met onze app ga je zelf aan de slag met persoonlijke trainingsschema’s en voedingsadviezen.

Want sporten moet kunnen waar en wanneer jij dat wil. Net daarom zijn wij alle dagen open van 6u tot 24u. Zodat jij de tijd kan nemen wanneer jij daar nood aan hebt.

Where to find us

Welkom bij Mooze: dat zijn ondertussen 8 (binnenkort 9) verschillende lifestyle gyms waar je terecht kan voor actieve en kwalitatieve coaching, small group training en je dagelijkse dosis sport en ontspanning. En dat in een luxueuze en comfortabele setting.

Meet the Team

Bij Mooze sta je er niet alleen voor. Integendeel. Ons team van coaches staat steeds met heel wat enthousiasme voor je klaar. Samen gaan we na wat jouw persoonlijke motivatie is, waarna wij je steeds opnieuw motiveren, begeleiden en opvolgen. Zodat je je op een veilige en gezonde manier goed in je vel voelt.

  • Bilzen
  • Dendermonde
  • Hasselt
  • Houthalen
  • Middelkerke
  • Mol
  • Sint-truiden
  • Temse
  • Zolder

Nick is één brok enthousiasme en positiviteit. Als ex-paracommando kent hij als geen ander de kleepjes van het vak. Hij houdt ervan om het beste in de mens naar boven te halen. Naast coach en clubmanager is Nick ook een getalenteerde singer-songwriter én gitarist.

Nick

Pieter-Jan is altijd positief. Naast sporten heeft hij nog één excentrieke en verrassende hobby: paleontologie! Pieter-Jan leeft steevast volgens het motto ‘jouw doelstelling is mijn passie’. Samen met jou gaat hij dan ook steeds opnieuw voor een goed gevoel en een beter leven.

Pieter-Jan

Saskia is een goedlachse vrouw en helpt je met een grote glimlach op weg naar de beste versie van jezelf. Ze doet al jaren aan krachttraining. In haar vrije tijd gaat ze graag hiken, zowel in binnen- als buitenland. “Al hikend ontdek je de mooiste natuur. Prachtig!”

Saskia

Als semi-professioneel wielrenner in een vorig leven weet Kurt als geen ander wat het is om door te zetten. Hij is – naar eigen zeggen – 99% van de tijd goedgezind. Het is Kurt zijn passie om mensen te begeleiden naar een betere levensstijl.

Kurt

Bjorn is een behulpzame sportleerkracht en -coach die veel belang hecht aan een fitte en gezonde levensstijl voor iedereen. Mooze is voor hem dan ook een tweede thuis geworden. Hij benut zijn kennis uit een opleiding bewegingswetenschappen om de leden op een verantwoorde manier hun doelen te helpen bereiken.

Bjorn

Michael is een goedlachse, spontane en oprechte coach. Hij houdt ervan om anderen een veilig en warm gevoel te geven. Michael gaat graag voor ’the full package’ en volgt naast zijn uren als coach nog een opleiding ‘ontspanningsmassage’.

Michael

Seppe, een energieke bijna-18-jarige, heeft de afgelopen drie jaar zijn passie gevonden in personal coaching en fitness. Hij ziet dit niet alleen als een fysieke uitdaging, maar ook als een mentale reis. Seppe benadrukt dat helpen van anderen net zo belangrijk is als zichzelf verbeteren. Seppe’s boodschap is dan ook duidelijk! Wees niet bang om hulp te vragen en wees vastberaden in het nastreven van je doelen. Met de juiste begeleiding en motivatie gelooft hij dat iedereen zowel fysiek als mentaal zijn ambities kan verwezenlijken.

Seppe

Patricia is een goedlachse en energieke coach. Ze is mama van twee en gepassioneerd door fitness. Patricia’s dag is pas geslaagd wanneer jij vol energie en met een glimlach naar buiten wandelt.

Patricia

Mirabella is een gemotiveerde coach die graag trainingsschema’s op maat maakt, zodat iedereen op z’n eigen ritme én tempo kan bewegen. Met een uitgebreide interesse in voeding en koken streeft zij steeds opnieuw naar een totaalaanpak.

Mirabella

Yinthe is studente ‘fitnessbegeleiding’ aan het Gymnasion te Antwerpen. Met een groeiende passie voor gezondheid en fitness hoopt ze anderen te motiveren/inspireren om elke dag het beste van zichzelf te geven.

Yinthe

Tibo rondde met succes zijn studies af als leerkracht lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Hij begon als stagiair bij Mooze en vult nu het team aan als jobstudent. Zijn eigen krachttrainingen helpen hem om ook anderen met veel enthousiasme de tips en tricks van het vak bij te brengen.

Tibo

Christophe Van Garsse, onze stralende collega, brengt bijna 20 jaar ervaring in onze sector met zich mee. Als voormalig beroepstennisspeler en meervoudig Belgisch kampioen, is hij een expert in het inspireren van mensen om actief te worden. Met zijn warme glimlach verwelkomt hij iedereen in onze Mooze vestigingen en helpt hij hen zich goed te voelen. Als fervent voorstander van balans tussen inspanning en ontspanning, vindt Christophe vreugde in het begeleiden van anderen naar een actiever leven. Zijn passie voor ons E-gym concept komt voort uit zijn eigen blessuregevoeligheid, en hij gelooft dat iedereen meer kan dan ze denken. Het liefst van al geeft hij nieuwkomers een energiek en gelukkig leven door hen te laten kennismaken met sport. Bezoek Christophe in onze club en laat je verwelkomen zoals je verdient.

Christophe

Jessica, beter bekend als Jess, is sinds oktober te vinden in Mooze Mol, voornamelijk tijdens het weekend. Met een achtergrond als fitnessinstructeur en personal trainer streeft ze ernaar om leden zo goed mogelijk te begeleiden, vaak met een creatieve aanpak. Haar liefde voor diversiteit en cultuur vormen een integraal onderdeel van haar benadering van fitness en training, wat ze overigens ook weerspiegelt in haar werk in het onderwijs. Met haar unieke achtergrond en ervaring brengt Jess een verfrissende kijk op fitness en een gezonde levensstijl.

Jessica

Christien gaf jarenlang intensief groepslessen, maar miste de tijd om te lezen en creatief bezig te zijn. Door twee keer per week aan circuittraining te doen, vond ze een nieuw evenwicht tussen sporten en al het andere dat het leven te bieden heeft. Christien staat altijd voor je klaar!

Christien

Nieke is het zonnetje in huis! Je kan haar bijna dagelijks tegen het lijf lopen in de club. Als ze niet aan het coachen is, is de kans groot dat ze zelf met haar 4-wekelijkse krachttraining bezig is. Òf ze is helemaal zen aan het (na)genieten van een rustgevende yogasessie.

Nieke

Sofie is een enthousiaste coach die je steeds opnieuw motiveert om een sterkere versie van jezelf te worden én je comfortzone te verlaten. Dankzij een opleiding in dans, ervaring op cruises en als groepsles-instructrice staat ze als Mooze-coach enorm sterk in haar schoenen.

Sofie

Jenthe’s passie ligt in de sportwereld, dat is duidelijk! Ze is meervoudig Belgisch en Europees kampioen acrobatische dans en koos daarnaast voor een sportopleiding. Jenthe spendeert zowat elk uur van de dag in de fitness, danszaal, crossfit- of Thaibox-ruimte. Naast dit alles, geeft ze nog personal training onder haar eigen coachingbedrijf ‘Fit & Flexible’.

Jenthe

Chloë is de vriendelijkheid zelve en staat altijd met een glimlach klaar om alle leden te helpen naar de beste versie van zichzelf. Momenteel rondt ze haar studies af als gezondheidscoach en zet ze met veel passie de opgestoken kennis om in de praktijk.

Chloë

Robin is een Mooze’r in hart en nieren. Bij Mooze heeft hij geleerd hoe belangrijk het is om gezond te leven. Dit was zijn motivatie om zelf een opleiding als Personal Trainer te volgen. Robin wilt zijn passie en kennis delen met anderen. Zijn missie: iedereen dus aan het sporten en bewegen krijgen.

Robin

Jamie is een sympathieke Nederlander die naast NASM certified personal trainer, Mooze-coach, operationeel manager & vader ook fervent marathonloper is. Sport en gedrevenheid vormen dan ook de rode draad in het leven van deze immer goedlachse coach.

Jamie

Andries is een gedreven jongeman die van zijn hobby zijn werk kon maken. Hij probeert iedereen zijn inzicht op een gezonde levensstijl mee te delen.

Andries

Maak kennis met Aurélie, een toegewijde fitnesscoach met een passie voor MMA (Mixed Martial Arts). Ze gelooft in de kracht van zowel fysieke als mentale fitheid. Met haar persoonlijke begeleiding zorgt ze ervoor dat iedereen op maat wordt ondersteund om hun doelen te bereiken. Aurélie begrijpt dat succes niet alleen draait om lichamelijke fitheid, maar ook om de juiste mindset. Ze daagt haar cliënten uit om hun grenzen te verleggen en begeleidt hen met gerichte trainingen en coaching, waardoor ze zowel fysiek als mentaal sterker worden.

Aurélie

Sinta is de positiviteit zelve. Met een verleden als kickbokser weet hij als geen ander hoe je je spieren optimaal kan trainen, wat je doel ook is.

Sinta

Met zijn achtergrond in ‘sportwetenschappen’ is Louis de geknipte persoon om beginners én gevorderden te coachen naar ieders persoonlijk doel. Met een verleden als competitief thaibokser weet hij wat het is om door te zetten en nooit op te geven.

Louis

Selina is een enthousiaste dame die zich graag inzet om samen met jou, jouw doelen te bereiken. Zelf fitnessen én gezond leven, dat zijn haar doelen. Selina houdt ervan om zich te blijven bijscholen zodat ze ten allen tijde met iedereen de juiste kennis kan delen.

Selina

Keanu is een enthousiaste en sociale coach. Het is zijn passie om mensen te helpen hun doelen te bereiken. Zelfs op zijn vrije dagen brengt Keanu graag een bezoekje aan Mooze, want ook zijn eigen fitheid verliest hij niet uit het oog.

Keanu

Sport stroomt al van kinds af aan door zijn aderen, maar sinds een aantal jaren is het een levensstijl geworden voor Stef. Workouts, gezonde voeding én positieve vibes zijn vaste waarden in zijn dagelijks leven.

Stef


Wij maken gebruik van cookies of gelijkaardige technologieën (bv. pixels of sociale media plug-ins) om o.a. uw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij analyserende en marketing cookies te gebruiken om uw websitebezoek persoonlijker te maken, gerichte advertenties naar u te verzenden en om ons meer inzicht te geven in uw gebruik van onze website.

Gaat u ermee akkoord dat we cookies gebruiken voor een optimale websitebeleving, opdat wij onze website kunnen verbeteren en om u te kunnen verrassen met advertenties? Bevestig dan met "OK".

Wenst u daarentegen specifieke voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten cookies? Dat kan via onze cookie policy. Wenst u meer uitleg over ons gebruik van cookies of hoe u cookies kan verwijderen? Lees dan onze cookie policy.