Exclusieve tijd voor jezelf?

Je goed in je vel voelen begint met meer tijd voor jezelf. Daarom bieden wij jou een lifestyle gym experience aan. Circuittraining, fitness én wellness in een luxueus kader. Exclusieve me-time waarbij zowel inspanning als ontspanning centraal staat.

Discover our concept

Where to find us

Mooze Hasselt is 7/7 geopend, 
van 6u – 24u.

Runkstersteenweg 247, Hasselt
011 76 97 04
hasselt@moozegym.be

Contact us
Meet the coaches

Christien

gaf jarenlang intensief groepslessen, maar miste de tijd om te lezen en creatief bezig te zijn. Door twee keer per week op de Milon te trainen, vond ze een nieuw evenwicht tussen sporten en al het andere dat het leven te bieden heeft. Christien is dan ook de Milon-coach bij uitstek en staat altijd voor je klaar.

Sebastiaan

is altijd gebeten geweest door sport. Hij studeerde af als leerkracht LO, waarna hij al snel besliste om te gaan coachen bij Mooze. Gedreven door zijn passie voor het menselijk lichaam en sport, schoolde hij zich in 2017 verder tot NASM personal trainer. Wanneer Sebastiaan niet aan het werk is, vind je hem vooral terug op de fiets of in de klimzaal.

Christophe

is een gewezen meervoudig tenniskampioen en vandaag een eeuwig enthousiaste en sympathieke Mooze-coach. Hij belichaamt de typische levensgenieter die zowel lichaam als geest onderhoudt door middel van sport. Christophe houdt zich voornamelijk bezig met de ontvangst van nieuwe leden, en hij is dan ook vaak de eerste persoon die je welkom heet in een van onze clubs.

Jamie

is een sympathieke Nederlander die naast NASM certified personal trainer, Mooze-coach & kersvers vader ook beginnend triatleet is. Sport en gedrevenheid vormen dan ook de rode draad in het leven van deze immer goedlachse coach.

Stress? Een drukke job
of gezinsleven? Ben jij toe
aan tijd voor jezelf?

Test het hier

Ontdek ons laatste lifestyle nieuws.