9 september 2020

Is fitnessen wel veilig? 7 reasons to keep Moozing

We beleven een van de vreemdste jaren in ons leven. Waar we op het begin van het jaar amper buiten mochten komen, zijn die maatregelen ondertussen gelukkig versoepeld en mogen we weer sporten en fitnessen. Toch twijfelen heel wat mensen nog of een gym wel veilig is. Wij bewijzen graag hoe veilig sporten bij Mooze is, en waarom nú het moment is om je sportschoenen aan te trekken!

Maximaal 50 sporters

In onze gyms zijn maximaal 50 sporters tegelijk toegelaten. Dat komt neer op minstens 20 m² per persoon. Op die manier kan je meer dan voldoende afstand houden van andere mensen.

Operatie propere handen

Wie binnenwandelt bij Mooze, moet zijn of haar handen verplicht desinfecteren. In de hele club vind je overigens verschillende ontsmettingsstations. Bovendien kan je je handen ook steeds grondig wassen op de toiletten.

Geen onverwachte bezoekers

Je komt onze Mooze gyms momenteel alleen maar binnen wanneer je een time slot hebt geboekt om te sporten. Dat doe je gemakkelijk via onze app, waar je ook ziet hoeveel mensen zich inschreven voor een time slot.

Toch last minute beslissen? Bel even naar je gym om te horen of er nog plek voor je is.

We blinken meer dan ooit

Een propere gym is altijd belangrijk voor ons, maar nu nog meer dan anders. Wij verhoogden het aantal schoonmaakbeurten om de hygiëne nog meer te bewaken.

Frisse lucht

Onze gyms zijn uitgerust met ventilatiesystemen die continu verse lucht aanvoeren. We zetten de nodige ramen ook open wanneer het weer dat toelaat.

Sporten in je eigen bubbel

We plaatsten onze toestellen wat verder uit elkaar, waardoor er nu minstens 1,5 m² ruimte voorzien is tussen elk toestel.

Sporten = gezond!

De afgelopen maanden toonden hoe belangrijk het is om een hoge immuniteit te hebben. We vertelden je ook al dat sporten je immuniteit verhoogt. Het is veruit de meest veilige en gezonde keuze is om je te wapenen tegen infecties.

Start Moozing!

Laat niets je tegenhouden en kom weer langs in je favoriete Mooze Gym – wij hebben je gemist! Nog vragen? Get in touch!

Ontdek ons laatste lifestyle nieuws.